Do Survey -> Participați la #BitcoinSurvey 2016

Bine ați venit al chestionarul de la BitcoinsInIreland.com. Acest chestionar este adresat persoanelor care folosesc, mineaza, tranzacționeaza sau sunt interesați în general de bitcoin și ne va ajuta să înțelegem mai multe atât despre ele, cât și despre cei care încă n-au auzit de bitcoin. Chestionarul cuprinde o varietate de subiecte din domeniul bitcoin, fiind structurat în 35 de întrebări, unele dintre acestea fiind opționale.

Deoarece părerea dumneavoastră este importantă pentru noi, dacă doriți, puteți adăuga o adresă de portofel bitcoin la sfârșitul chestionarului. Avem trei premii in valoare de 0.25 bitcoin în aprilie, mai și iunie; acestea vor fi împărțite în 5 premii a câte 0.05 bitcoin, iar câștigătorii vor fi trași la sorți din adresele de portofel oferite. Tragerea la sorti se va face folosind un “web tool“ adecvat. Vom alege câștigătorii din participanții lunilor trecute, vom anunța lista pe site după care vom trimite premiile.

Un premiu de 0.5 bitcoin va fi oferit la sfârșitul perioadei de chestionare unui participant ce n-a câștigat nici unul din premiile lunare. Acest premiu va fi oferit în luna iulie, după publicarea rezultatelor chestionarului.

Care vor fi rezultatele? Depinde numai de dumneavoastra!

Echipa Bitcoins In Ireland
P.S. O discuție în legătură cu acest chestionar puteți găsi pe forum, la aici

Do Survey -> Participați la #BitcoinSurvey 2016

By BitcoinsInIreland Editorial Team

A staff writer at BitcoinsInIreland.com who covers a range of topics on the site.