Kansainvälinen Bitcoin tutkimus 20161 min read

Do Survey ->Vastaa kyselyyn 2016.

Tervetuloa BitcoinsInIreland.com tutkimukseen. Tämän tutkimuksen tarkoitus on nähdä minkälaiset ihmiset käyttävät, louhivat, käyvät kauppaa tai yleisesti ovat kiinnostuneet Bitcoin -virtuaalirahasta sekä niistä, jotka eivät ole koskaan kuulleet tai käyttäneet bitcoineja. Tämä lomake pitää sisällään 35 erilaista kysymystä bitcoineista ja siihen liittyvistä asioista. Kaikki kysymykset eivät ole pakollisia.

Koska arvostamme käyttämääsi aikaasi ja vaivaasi vastaamalla kysymyksiin, kyselyn lopussa voit halutessasi antaa olemassa olevan lompakkosi osoitteen. Arvomme kokonaisuudessaan 0.25 bitcoinia huhtikuussa, toukokuussa ja kesäkuu viidessä eri erässä, jolloin sinulla on mahdollisuus voittaa 0.05 bitcoinia. Palkinnot arvotaan sattumanvaraisesti valitulla lompakon osoitteella käyttäen luotettavaa internet -ohjelmaa. Voittajat löytyvät sivuiltamme. Voittajat valitaan aina edellisen kuukauden vastanneiden kesken. Bitcoinit lähetetään automaattisesti voittajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Kyselyn päättyessä arvomme 0.5 bitcoinia. Voittaja on joku, ketä ei ole vielä voittanut kuukausittaista palkintoa. Palkinto lähetetään lompakkoon vasta, kun tutkimustulokset ovat julkaistu heinäkuussa. Muista siis jättää osoitteesi tai jos et lompakkoa omista, on nyt hyvä syy sellainen avata.

Mitä tutkimus käyttäjistä kertoo? Kuka tietää. Anna ääänesi kuulua jo tänään!

The Bitcoins In Ireland tiimi
p.s. Keskustelua tästä tutkimuksesta löytyy: täällä

Do Survey ->Vastaa kyselyyn 2016.


Our site is funded by affiliate links and advertising. If you sign up or purchase through links on our site we may receive remuneration. If you found something useful on our site, we accept BTC donations to 3F5utdL2U7rVou8gTJDBmQp167CDiEeENW, BCH to bitcoincash:qrfuyy8qk2eyjnzfufuvlaqcxjmg0qr8d564ztnd3d, ETH/tokens/stablecoins to 0xdEe0763fdb2FcFb0e65E5a3A035a77DC1425715A or tips via Brave.